Vložil HajdyHou (bez ověření), 28. Červenec 2016 - 3:47
  1. §1178 NOZ „Požádá-li o to vlastník jednotky, sdělí mu osoba odpovědná za správu domu jméno a adresu kteréhokoli vlastníka jednotky nebo nájemce v domě“. Takže obavy osoby jako zaměstnance SVJ, že jeho osobní údaje budou zveřejněny – jsou liché. Bojí li se o svoje osobní data, pak tedy ať pro SVJ nepracuje.
  2. datum narození mi sdělí přímým dotazem v KN nebo i jen služba sledování událostí v KN (což je v případě té služby sice v rozporu se zákonem, ale kde není žalobce není soudce)
  3. rodné číslo mi sdělí přímým dotazem v KN (kde si předmětný údaj mohu ofotit z monitoru počítače)
  4. „stlačit dolů“ – to je jistě zajímavý eufemismus, ale jen hloupý člen výboru nebo jeho hloupý předseda si může myslet, že postup „stlačit dolů“ používá firma „Mazalka-výtahy s.r.o.“ jen u něho.
  5. zajímavé je zapřemýšlet, jak se pan VM dověděl a ověřil, že má nejlepší ceny na okrese …že by ostatní okresní-SVJ-filištíni využívající také služeb „Mazalka-výtahy s.r.o“ ceny dolů netlačili a proto by ve smlouvě stejně vychytralou „doložku mlčenlivosti“ mít nemuseli? Nebo že by byli tak hloupí a doložku porušili tím, že tajnůstkářskému panu VM všechny tajné údaje rychle vykvokali?
  6. k zamyšlení je i formulace „nejlepší“. Je to „nejtajemnější“ pro vlastníky, kteří tu nejlepší cenu platí ? nebo že to má „doložkou mlčenlivosti“ (kterou jinak žádná rozumná společenství nesjednávají) ? nebo nejvýhodnější pro firmu „Mazalka-výtahy s.r.o.“ (protože, takových hloupých křenů moc nemá a tak si je hojdá) ? nebo …
  7. „doložka o mlčenlivosti“ – to přeci žádná rozumná společenství nejen nesjednávají ale nedávají SVJ takovou pravomoc toto sjednávat. Podle mne to mohou odsouhlasit jen vlastníci s mozkem již maximálně vycucnutým, nebo zkoncentrovaní na jedno místo a štěkotem okolo pobíhajícího táborového vlčáka donucení něco takového odhlasovat.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.