Vložil . (bez ověření), 8. Červenec 2016 - 15:35

Fajn, a co se teď opíráte Vy a většina zdejší fauny??

Lake měl svůj výklad – ostatně každý má svůj výklad a i § použitý sušše a beze slov je osobním výkladem toho, kdo jej uvede v nějakém kontextu.

Jenže Vy jste pouze blboun bez vlastního výkladu a bez vlastního názoru. Máte tady na Portále celkem 3-reakce z toho vždy jen jednou měsíčně. Každý Váš výkřik nic neřeší. Naposledy jste 19.6. dehonestoval „JarekSVJ“. Fakt se mi tedy líbí ten počet blbů kteří Vás lajkují kladně. Asi budou stejnýho zrna, jak Vy.

Raději se běžte něco učit – Lake se své vědomosti naučil během 6-sti let co zde oxidoval a taky neměl vždy pravdu. Ale neustále se zlepšoval. Reagoval na neustále se opakující (až otravný) ryk blbečků, kteří namísto aby pročetli místních cca 120.000 příspěvků stále se ptali na totéž znova a znova a znova a … to jednoho otráví až tak, že si nebere servítky, a jeli někdo blbecN tak mu to řekne. Protože TAK TO MÁ BÝT. Tady nejsme v „korektno-stáně“ kterej se všude (v médiích, na sejšnech všech dobrých SVJ-lidičků, …) rozlejzá jako středověký mor.

UŽ přestaň už kňučet a STUDUJ.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.