Vložil vlastní zkušenost 2 (bez ověření), 26. Červen 2016 - 14:38

pane Janica, pane JarekSVJ, pane Purple

já bych rád dokumenty. Nechci se soudit. kudy teda ta Vaše cesta vede ???????

A nechci aby z vypadnutého písmena někdo dovozoval moje IQ,EQ či prudičství. Nevím ani proč s hnoj-slovníkem JarekSVJ začal, když mne nazval tlučhubou a posrancem. Zřejmě mne zná, jinak si to vysvětlit lze také, ale to nevede k debatě rozumné. O JarekSVJ mohu říct jen to, že neřekl nic věrohodného, nic použitelného, pouze fráze, bláboly a prasečiny.

pane Janico, možná u Vás platí „Když prohraje SVJ, zaplatí to všichni“, ale já se domnívám, že „Když prohraje SVJ,“ tak nastupuje osobní odpovědnost dle §159 NOZ. To je ale pro Vás zcela nová informace, že?

pane ivanq, naše „shromáždění“ to opravdu roseklo a zaručuji Vám, že jsem si hledal a dával dohromady své končetiny další celý týden. Nikdo mne (ani nikoho kdo nebučel proti mně) neposlouchal. Nikdo neví co je nyní ve stanovách (máme tam i trestní zákoník za řeči proti vedení SVJ). Pokud se domníváte, že máte reálný, použitelný a nejlépe vyzkoušený postup jak se obrátit na ten soud – tak to sem podrobně rozveďte. Já jsem zatím nedokázal najít žádného právníka, který by po pročtení prvních písemných dokumentů si neřekl pouze o palmáre a pak od toho nedal pazoury pryč.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.