Vložil Pub (bez ověření), 18. Květen 2016 - 21:28

Bohužel jste se stal prvním z mnoha, kteří budou trpce litovat, že koupili byt v SVJ. Dlohodobě tady na portále se vedou slovní bojůvky různých guerill, kdy jedna tvrdí že „závazky přechází na nabyvatele“ (poklonkovači NOZ, palmární trotli, lidový soudci, slouhové správci a slouhové výboři, Pavlové, vyděšení-členové a další) a druhá, že „nepřechází“ (Lakeové, Magda3ové, …).

Takže dejte se do „googlení“ na tomoto portálu.

Bohužel, Vám to ale podle mého názoru – k ničemu nebude. Ztratíte nervy, ztratíte sebeúctu, ale zase získáte právní povědomí které bylo bohužel vhodné získat před nákupem. §13/7 ZVB uvádí, že jste ručitelem za závazky SVJ. Takže jakmile koupíte BYT, stal jste vazalem a otrokem zlovolné většiny (slouhy-SVJ a její družiny: ti co je drží u moci).

Rozhodněte se zda chcete nebo nechcete bojovat (čas boje: 5..15 let, náklady za právníky a za odvolání a dovolání). Jste li „mladý“ a jdete do boje: odmítněte ty nesmysly „správkyně“ i „předsedy“. Uložte jim, jako svým slouhům aby Vám předložili, že závazek na Váš přešel (je nutno mít na paměti, že i když jste „ručitel“ neznamená to, že musíte přeplácet dlouhodobé zálohy. Vyguglete si zde co jsou „dlouhodobé zálohy“. Od Vašich slouhů si nechte přesně vyčíslit na co budete a v jaké výši platit dlouhodobé zálohy „plán dlouhodobých oprav“, dejte si předložit „finanční plán“, dejte si předložit přehled „dluhů“ ostatních spoluofcí). To všechno jste bohužel měl zjistit ještě před dražbou.

Nezapomeňte, že první Vaše platba znamená strvzení a zhojení všech nepravostí lupáren a dobytčáren, které jsou „pod pokličkou Vašeho nového vlastnictví“ a že budete nadosmrti odsouzen je platit. V jiných závazkových vztazích to neplatí, ale ve vztahu SVJ+správce(šlechta) a vlastník (blbý plebejec platící všechny výmysly) je tomu naopak.

entry point

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.