Vložil Pub (bez ověření), 14. Květen 2016 - 7:02

Jo, nevím jak kde, ale obavy z „nahlížení“ jsou liché, protože takto se „nahlížení“ praktikuje u nás: musíte dopředu říci CO chcete vidět a co DOPŘEDU neoznačíte Vám není k „nahlížení“ přistrčeno.

A přesný postup při „nahlížení“ je praktikován tak, že „nahlížení“<>„ko­pírovat“, že nahlížet musíte pouze v pracovní době k tomu určené (od 10:00 do 13:00 v Ut a Čt) u správce (nikoli v sídle společenství, které najdete v rejstříku).

Z pohledu správce, výborové kliky a participujících ovcí je to zcela logický postup. Participující ovce a přesvědčí/donutí ne/formálně, potřebnou většinu (není to podmínka nutná, stačí hlučná hajzl-bába co na shromáždění řve, že debata před usneseními je zbytečná) k vynesení usnesení o úpravě stanov (obdobně, jako se ve sněmovně vytvářejí „přílepky“ k novelizacím) tak, aby obsahovala pouze pojem „nahlížení“ a také jim řekne, že ONY (korupční ovce) nebudou mít nikdy problém získat informaci neformálně.

Běda když se ovce v Matrixu probudí a chtějí vidět jaké konkrétní kroky byly činěny, aby nevznikl dluh ve výši 750.000 a jaké palmárnví výdaje byly zatím nevratně utraceny. Pak najednou žádná neformalita nefunguje.

Je mi pak zle, když tady na Portálu čtu ty trolly, či jen blbečky, kteří tady vznášejí apely do fóra, jako „snad se to dá léčit“ aniž by uvedli, léčit co, léčit jak, a tleskají jim mínusovači. Nebo radí „se vodstěhovat“ … kam? Na Galapágy?

Mít „právo“ neznamená jen „mít možnost kecat planě vo tom, že ho mám“ ale mít ho skutečně.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.