Vložil nejsem tupá ovce, 12. Duben 2016 - 13:23

To, že někdo nechápe, dle Vás, moře zbytečných čísel, znamená, že je v pořádku, když předseda porušuje a ignoruje schválené stanovy, jejiž schválení sám podporoval? Proč potom změnu stanov projednávat a schvalovat, když se jimi nehodlám řídit. Roční účetní závěrka také většině vlastníků nic neříká a pro někoho to je „pouhý“ soupis řádků čísel. Znamená to snad, že si účetní bude závěrku dělat podle svého. To asi sotva. Když tomu nerozumím můžu si to nechat účetní vysvětlit.

Předseda rozhodně nic neříkal. Ten totiž dokonce zatajuje hospodaření s cizími prostředky, když vlastníkům zatajil o odmýtl předložit čerpání z DZ a další dokumenty při loňském výročním shromáždění.

Zřejmě také budete předsedu obhajovat, když součástí zápisu je i zmínka o odkupu pozemku pod domem s DZ v řádu cca. 200 tisíc, který také není součásti „rozpočtu – plánu investic“. A to i přes zkutečnost, že se o tomto již několikrát v SVJ diskutovalo a část vlastníků tento postup odmítla. Nevidím důvod proč bych takovýto postup a jednání měl podporovat.

nejsem tupá ovce

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.