Vložil 007 (bez ověření), 28. Březen 2016 - 2:34

Dojde na me, ze budu nenazrana nesnasenliva nenavistna svine, ktera se boji podovat do zrcadla a rici si, jake zmetky to porodila vychovala?

Mily arveno, proc si nereknes svym detem, ktere budou po tobe dedit? Nemas kuraz? A sporit si bokem z kralovskych 10.000 neumis? A ktery byt v SVJ vhodny pro 1 osobu 1+1, 2kk a mimo Prahu, ma provozni naklady vyssi jak 3,5 tisice?

Tak to jen vzkazu, ze vase duchodcovska generace je jeden velky vykvet, do systemu odvedli zlomek co dnes berou, 10.000 duchod – a kolik si dnes vydelaji na smeny ty statisice lidi za drinu? Take 10.000 Kc a vy to berete za nic :-) pred 100 lety byste byli na vejminku radi za daleko mene :-)

Misto abyste komunikovali se svymi detmi, jezdite na zajezdy si kupovat hrnce, nadavate kdyz vam zvedaji duchod (prijde vam VZDYCKY, ze vam ho zvedaji malo)…

A ano na nas dojde, takovehle kralovske duchody jako mate vy my mit nebudeme… A makat budeme jeste v 70 letech, tato vy uz casto v 55 letech brouzdate internetem a vybirate z letaku, jake to hrnce zase objednate.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.