Shromáždění

Vložil Králová (bez ověření), 5. Březen 2016 - 17:36 ::

Jestli se k této mé otázce již někdo vyjadřoval, tak se omlouvám. Stanovy: Spoluvlastníci jednotky zmocní společného zástupce, který bude vykonávat jejich práva vůči společenství, což platí rovněž pro účast a hlasování na shromáždění. To platí i v případě manželů, kteří mají jednotku ve společném jmění manželů. Nebyl-li by zmocněn společný zástupce, uvede se v prezenční listině shromáždění nepřítomnost společného zástupce spoluvlastníků jednotky (v prezenční listině se vykazuje jako nepřítomnost jednoho vlastníka s velikostí hlasu připadajícího na jednotku ve spoluvlastnictví).

Jak chápat odstavec od Nebyl-li........

Tedy manželé se nedohodli na společném zástupci, nedohodli se ani podíloví spoluvlastníci, ale všichni jsou na shromáždění přítomni – přesto tedy do prezenční listiny napíšu – společný zástupce nepřítomen – i kdyby výše jmenovaní hlasovali nebudou se jejich hlasy počítat – prostě tam nejsou, i kdyby tam jak jsem již uvedla fyzicky byli? Prostě tam budou sedět, poslouchat, ale mají smůlu. Chápu to takto dobře?

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.