Vložil králová (bez ověření), 29. Únor 2016 - 14:01

Docelá dobře nechápu, co řešíte. Vy přece musíte zpracovat podklady, které Vám SVJ předloží, myslím si, že Vám nepřísluší se zamýšlet nad tím, jestli se SVJ rozhodlo řešit odměny statutárovi způsobem , jak jím poradil daňový poradce.

Pokud předseda na základě dohody o provedení práce vykonával administrativní práce a navíc je to důchodce a nemá za to víc jak do 10 tis., tak se tím ušetří SVJ více peněz. Tedy daňový poradce jím určitě poradil to nejlepší .

Když připustím, že SVJ si nevydělá ani korunu, nesmí podnikat, nemá žádné peníze z pronájmu, členové skládají peníze na správu – tedy peníze již jednou zdaněné – je to uzavřená společnost, tak proč musí stát ještě tuto uzavřenou společnost, která má starostí až nad hlavu, odrbávat o nějaké daně. Je to z mého pohledu nemorální. Když tady čtu některé příspěvky týkající se členů výboru, tak bych těm kritikům přála jedno, přestaňte kecat nesmysli a nastupte , vyzkoušejte si, zač je toho loket. Je to zodpovědnost , každý si jen v klidu bydlí, o nic se nestará, kdyby se jen seznámili s povinnostmi SVJ , tím pádem výboru SVJ, tak by se tady tak negativně nevyjadřovali.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.