Vložil lenulajs, 24. Únor 2016 - 19:05

Ne opravdu z té správy nejsem a ani z jiné podobné. Jen to beru ze svého pohledu, kdy máme u nás stejný problém a navíc z pohledu právníka.

A ano opravdu tuším něco o tom, že po prodeji bytů je správa na základě příkazní smlouvy (dříve mandátní), ale vím, že po přechodu na vlastní správu většina lidí vyhledala pomoc se správou, aby neudělali nějaký průšvih.

Když Jaru píše, že je vše špatně, ale vlastně neuvede jediný přesný příklad…

A je mi líto, že se Vám můj názor nelíbí, ale opravdu chceme podporovat lidi, kteří dělají problémy a nepíšou ani jestli se je snažili nějak řešit? Nesnažili nabídnout třeba své řešení?… Jen říkají, že je vše špatně, ale bez konkrétního příkladu…

Pokud myslíte zasvěceně, že jsem se zeptala, zda paní je omezena úplně nebo jen v nějaké části, tak s tímto mám zkušenosti, proto se ptám, jestli si je jistá, že je omezena ke všemu, pokud ano, tak pak ano výbor pochybil.

Víte kritizovat jde lehko, ale když pak přijde na to, aby něco změnili nepřinesou žádný nápad a jen nadělají paseku ve fungujícím systému.

A ano správce je SVJ, za něhož jedná výbor, ale sama Jaru označovala někoho „správcem služeb“, kterého prý výbor pokaždé kontaktovala přizval si je na schůzi.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.