Návrh za zápis změn do veřejného rejstříku

Vložil PeMe (bez ověření), 16. Únor 2016 - 22:53 ::

Prosím o radu Zvolili jsme nový výbor a podali na MS Praha návrh na zápis změn. Soud nás vyzval k doplnění – požadují 1) notářský zápis ze schůze, kde došlo ke změně stanov = zrušení nutnosti účasti notáře na schůzi, kde se mění stanovy. 2) požadují doplnit chybějící zápisy prokazující volbu členů výboru v roce 2012 a 2014, neboť zjistili, že mandát předchozímu výboru skončil v roce 2012 (dle stanov doba funkce 2 roky) a náš předchozí výbor provedené opakované volby nenechal zapsat. 3) požadují čestné prohlášení nových členů výboru o způsobilosti k výkonu funkce a souhlas se zápisem do veřejného rejstříku.

K bodu 1 jim odpovíme, že požadovaný notářský zápis již je založen ve sbírce listin od roku 2009. Prohlášení dle bodu 3 dodáme. Podklady k bodu 2) k opakované volbě výboru nám bude chvíli trvat než dáme dohromady a nestihneme tak vše dodat ve stanovené lhůtě 15 dní od doručení – co se stane? Máme nárok na vrácení zaplaceného poplatku, když dojde k zastavení řízení? Nebo máme udělat zpětvzetí návrhu? Nebo doplnit co máme a čekat jak soud zareaguje?

Nejsem právník, takže neznám procesní detaily.

Děkuji za radu

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.