Vložil LEX, 17. Leden 2016 - 19:02

Dobry den,

dekuji za prinosne informace, upozorneni.

Precetl jsem si 104/2015 Sb. §13 a srovnal s 67/2013Sb. a melo by pravni logiku pro vyuctovani r. 2014 aplikovat 100Kc/den i v soucasnosti nebot pricinny duvod vznikl v r. 2014.

Přechodná ustanovení

  1. Rozúčtování a vyúčtování nákladů na služby za zúčtovací období, které započalo přede dnem nabytí účinnosti tohoto zákona, se provede podle zákona č. 67/2013 Sb., ve znění účinném přede dnem nabytí účinnosti tohoto zákona.
  2. Právo na zaplacení pokuty nebo poplatku z prodlení vzniklé porušením povinnosti stanovené zákonem č. 67/2013 Sb., ve znění účinném přede dnem nabytí účinnosti tohoto zákona, k němuž došlo přede dnem nabytí účinnosti tohoto zákona, se řídí podle zákona č. 67/2013 Sb., ve znění účinném přede dnem nabytí účinnosti tohoto zákona.

Zaslu dalsi samostatne pokuty za poruseni vsech povinnosti SVJ. Pokud nezaplati do 7dnu, podam zaloby nebo spojenou zalobu.SVJ dobrovolne podklady zatim nezpristupni nebot je nema v poradku. Az je zmanipuluji nebo zlikviduji, tak je pro forma zpristupni.

Je lepsi jednotlive pokuty resit samostatnou zalobou nebo jednou velkou zalobou, ktera se bude dle aktualni situace rozsirovat/upra­vovat/dozalova­vat..?

Nebo veci zalobne nevymahate?

Zajimave je s kym problematiku resite. Nespojime se spolu napr. emailem…? Muj je portalsvj@gma­il.com

Preji pevnou vydrz. Hezky vecer.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.