Vložil páčko (bez ověření), 16. Leden 2016 - 23:26

Pube, já faktury od záloh rozlišuju, akorát máme asi jinýho dodavatele a ten náš fakturuje kvartálně a zálohy taky předepisuje kvartálně. Takže když přijde v dubnu faktura za dvojnásobnou spotřebu tak přijde taky rovnou dvojitá zálohovka na druhej kvartál. I když to ustojím při platbě zálohovky a nezaplatim jí celou tak mě dostanou červenci u faktury. Tim si moc nepomůžu.

Abys to pochopil na tvym příkladu tak když zaplatim v lednu zálohovku vodárnám na 18000 Kč a voni v dubnu pošlou fakturu s nedoplatkem 22000 Kč tak mi zároveň pošlou zálohovku na 40000 Kč na druhej Q. A já s vymakanym cashflow (všimni si že už v lednu musim zaplatit to co vyberu částečně až v březnu) jsem v dubnu v háji už o 44000 Kč.

A abysme zodpovědně zodpověděli tvuj dotaz na 118600 Kč tak ten se Slovenska netejkal, to byl tvůj příklad s vosmi změnama během roku. Tam pokud to nebyl Ahmed s osmi těhotnejma manželkama tak to asi byly změny nahoru i dolu a vcelku asi moc škody nevzniklo, takže bych mu to vosobně kdyby to bylo na mně napálil podle tvý metody 1.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.