Vložil Pub (bez ověření), 16. Leden 2016 - 22:35

pane Lake, kdyby ofce v mém Ofčíně chtěly „vymalovat“, asi bych se zde neměl na co ptát (jen doufám, že chápete, že jednotlivec ani menšina „vymalovat“ nemůže. Vždy „maluje“ většina.). Vzhledem k tomu, že naším (v Ofčíně) oblíbeným sportem je, vrážet si kudlu do zad, mám mnou uvedený příklad za zcela reálný a případný, a mohu domnívat, že i ostatní může zajímet jak hluboko může ta kudla „vniknout“ – zda jen „6mm“ nebo „130mm“.

Domníváte li se Vy, že soud nárok SVJ v obou případech odmítne (protože já tedy dobrovolně neuhradím ani 6 natož pak 130 tisíc – tím netvrdím, že mám tento problém), tak byste k tomu měl předložit víc, než jen Vaši anonymní vyřídilku (jen neexistence pravidel pro rozúčtování jistě nebude na zamítnutí požadavku pokuty ad-2 nebo ad-1 postačovat, stejně jako rozsudky občas nijak nezpochybňují pojem „fond oprav“ i když je zřejmé, že jde o příspěvky). Svoje „argumenty“ má nakonec každý, až dokud mu nezatne tipec vyřídilka soudce.

Takže já položil zcela jasnou otázku zda z §12 ZoSL plyne metoda výpočtu ad-1 nebo ad-2 , protože některá z nich to bezpochyby bude. Neptal jsem se na to, co ze zákona nevyplývá.

Chcete li zde „malovat“ Vy, řekněte bez zbytečného odkladu, zda „bez ZBYTEČNÉHO odkladu v §12“ je obsaženo v definici „x“ v metodě ad-1 nebo ad-2 nebo ad-3 (v metodě ad-4 to třeba obsaženo „je“, ale tu jsem prve nepředkládal)

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.