Vložil Pub (bez ověření), 27. Prosinec 2015 - 2:50

Lake tvrdí, že Pub neví…

Z Lakeho příspěvku lze vyčíst, že někdy Lakemu prostě z hlavy vypadnou souvislosti: neprve nařkne Evžena z toho, z čeho chtěl zřejmě obvinit Romana a pak tu laboruje, co údajně neví Pub. Prostě zde zase ukazuje tu špatnou stranu své kognitivní disonance.

Pub ví a protože ví, chce aby i ostatní věděli, že: pokud Lake KATEGORICKY VYKŘIKUJE negativní tvrzení a v této souvislosti nazývá jiného LHÁŘEM, pak ON bude dokazovat, neboť neprokazuje původní negativní „tvrzení“, ale obvinění ze LHÁŘSTVÍ. LHÁŘEM lze někoho vinit tehdy, mohu li to konkrétními důkazy prokázat.

Lake mne úúúpěnlivě prosí, tedy dobře:
Řekněme, že o panu Romanovi bude inkvizitor tvrdit, že je LHÁŘ, protože inkvizitor VÍ, „že výklady které prý „zastávají respektovaní zástupci odborné veřejnosti vč. soudců nejvyšších soudů“, NEEXISTUJÍ. Pan Roman bude ze skřipce řvát, že LHÁŘEM NENÍ, a že výklady existují. Zkusme se teď zamyslet, kdo má povinnost prokazovat: inkvizitor, který přišel s kategorickým (pozitivním) tvrzením (že Roman je LHÁŘ, protože inkvizitor "VÍ“), nebo pan Roman, který ze skřipce řve svá negativní tvrzení, že LHÁŘem není?

Lakeho věta „Neexistuje ani jediný takový výklad“ je právě negativním tvrzením, které není povinen prokazovat, pokud tuto větu nevytrhne z kontextu, neboť platný kontext Lakova sdělení zní takto: „Lžete, pane. Neexistuje ani jediný takový výklad. “.

Nejsem ve sporu, že „prokazovat musí pan Roman, který pozitivně tvrdil, že právní výklad existuje“. Jmenovitě by měl uvést jak ty zástupce odborné veřejnosti o kterých píše, tak citace jejich názorů o které se opírá a se kterými se ztotožňuje.

Je ale bezesporné taktéž, že „prokazovat musí i pan Lake, který pozitivně tvrdil, že pan Roman je LHÁŘ, protože pan Lake „VÍ“, že neexistuje ani jeden právní výklad“. Pokud pan Lake „VÍ“ pak 1. „musí“ vyhrabat lékařský posudek svědčící o lhavosti pana Romana 2. „musí“ ON dokázat, že neexistuje ani jeden výklad (což by nemusel, pokud by v té souvislosti netvrdil zároveň, že Roman je LHÁŘ).

A nakonec je vhodné, aby se pánové-kohouti neprve shodli předem na výkladu pojmů jako např.: „respekt“, „respektované kým“, „LHÁŘ“, „jurisdikce“ …apod.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.