Vložil Vlastiks, 17. Listopad 2015 - 15:46

Vážený statutáre, či solicitátore.

Nemám problém s hlasováním o řešení nedostatku financí pomocí úvěru, pro něj jsem dokonce sám hlasoval. Hlasoval jsem i pro zvýšení příspěvku +700 Kč do „fondu“.

Jen se mi nelíbí podvodné jednání, kterým se zpracovatel, ověřovatel a předseda, pokusili v zápisu ze Shromáždění k této částce „přihodit“ dalších 250 Kč, které se v budoucnu ušetří díky již provedené opravě kotelny z minulých příspěvků do „fondu“. Takto chápou zřejmě návratnost vložených investic (vlastníky) i do budoucna.

A není to poprvé kdy se Výbor pokouší o „odklonění financí“ dle jejich zvážení. Dřívější pokusy se mi podařilo jim „vymluvit“ v rámci jednání uvnitř SVJ.

Teď, pro jejich nezájem (od 9/2015), dojde na jednání mimo SVJ.

Kdo chce kam, pomožme mu tam.

P.S. Dle informací, které byly podány, bylo pro pokrytí požadavku smlouvy o úvěru potřeba zvýšit platbu do FO cca +400 Kč, předseda následně doporučil +500 Kč, následně (pro rezervu) odhlasováno dobrovolně všemi účastníky +700 Kč. Pokud měli Výboři zájem mohli navrhnout přímo +950 Kč ??? Obávám se však, že navýšení o tuto částku by již neprošlo, proto se o to pokusili podvodem. Také se domnívám, že informace na Pozvánce neposkytovala dostatek informací aby zaujala všechny vlastníky. Sdělení informace o navrhovaném zvýšení +950 Kč by jistě zaujalo více vlastníků, kteří (bez této informace) poskytli předsedovi plné moci.

Tož tak.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.