Vložil Korky0202, 7. Říjen 2015 - 15:45

Vážený pane lake,

tento analfabet občas slouží jako poradce v některých právních sporech. Poslední právní spor, kde figuroval jako poradce a připravoval vyjádření ve spolupráci s právním zástupce žalované strany skončilo tak, že Soud vyzval žalobce ke stažení žaloby a dosažení smíru s žalovanou stranou.

Na moje názory nemusíte reagovat, mé výplody nemusíte číst. To, že někdo s Vámi nesouhlasí a vyjadřuje se k předmětu diskuze, není dle pravidel důvod k mazání příspěvku. Ta pravidla byste jako admin měl ctít především, protože se pak stavíte sám do role „potrhlého diktátora“.

K citaci § 586 89/2012 Sb. jste zapomněl doplnit § 580 a 582, které se vztahují též k právnímu jednání, o kterém je vedena daná diskuze.

Pokud by v našem domě aktuálně byly nějaké problémy, které je nutné řešit, věřte, že bych se jim věnoval, namísto příspěvků do diskuze. Děkuji však za Vaši péči, avšak si myslím, že buzerování někoho, jste se dopustil právě svým příspěvkem.

Stejně jako Vy i já mám právo na svůj názor. Chápu, že se často v názorech rozcházíme, nicméně to neznamená, že máte právo upírat ostatním čtenářům právo si vybrat, zda si vyberou to, že budou souhlasit se mnou či s Vámi.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.