Vložil P.V., 21. Září 2015 - 11:46

Pane Pavle,

škoda, že jste neuvedl rovnou, vedoucí kterého právního oddělení MMR máte na mysli. A máte možnost získat tento názor JUDr. Schödelbauerové písemně?

Názor prof. Eliáše je mi velmi dobře znám a jsem přesvědčen, že je znám i JUDr. Schödelbauerové, neboť onen e-mail JUDr. Lébla, byl již 31.10.2014 poslán nejen předsedovi senátu VS Praha JUDr. Holejšovskému, ale i dalším osobám a mezi nimi i JUDr. Schödelbauerové. Já sám jsem JUDr. Schödelbauerovou letos v únoru žádal, aby se na březnové přednášce na téma Společenství vlastníků jednotek určené pro soudce, státní zástupce, asistenty soudců, asistenty soudců ÚS, čekatele, soudce NS, NSS, VS, ÚS, konané v Justičním areálu Na Míčánkách, formě změny stanov „starých“ společenství věnovala. Jaká byla skutečnost nevím, stejně jako nejsem schopen posoudit, co je soudcům přednášeno a co soudci ví.

Ale jen v tomto roce mám k dispozici usnesení vydaná čtyřmi různými vyššími soudními úředníky, jednou asistentkou soudce a dvěma soudci Krajského soudu v Ostravě, pobočka Olomouc, kteří vytrvale vyžadují stanovy ve formě notářského zápisu.

Máte výhodu, že zřejmě víte, jak by JUDr. Holejšovský záležitost u pražského VS pravděpodobně posoudil. Já tuto výhodu u VS Olomouc nemám. Takže mi nezbývá než doufat, že budu mít za rok judikát, který snad bude znít tak, aby zbytečně netahal lidem peníze z kapes.

P.V.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.