Vložil Werewolf, 13. Září 2015 - 18:41

Takový názor je mi celkem k ničemu, když nedoporucite, jak to upravit… Pokud je schváleno že se napr. za 5 let bude zateplovat, dohodne se, že se na to bude spořit formou dlouhodobých záloh (kde je uvedeno, že každý tuto zálohu musí platit?), tak po po prvním roce placení podle vás „co“?? Má se vrátit?? Snad se ve spoření pokračuje až do doby než ubehne těch pět let a pak se to vypořádá na plánovanou investici. A tak je to tam taky napsané, jestli jste to nečetl. Jak jinak to chcete udělat, když nasporene prostředky nebude každý rok v těch pěti letech převádět dál??

A ano, mě zase nepřijde fér, aby lidi žili v domě, počkají, kdy bude zhuntovan, a pak všichni zdrhnou, aby nemuseli přispívat na rozsáhlé opravy a investice. Jestliže v domě bydlím, používám ho, jezdím výtahem, který se tak opotřebováva, cítím, že bych měl spořit na jeho rekonstrukci, když už jeho životnost končí.

Jak u vás toto řešíte? Váš dům bude za pět let potřebovat výtah komplet vyměnit, rozhodnete se nesporit v zalohach, ale tak, že za těch pět let všichni vysoli potřebný cash na stůl, uplyne pět let a každej řekne „ja nemám“?

Ps. Nevidím důvod, aby mi někdo mlátil něco o hlavu, ja nejsem statutárním orgánem. Byly nám předloženy stanovy v odkazu v původním dotazu, jestli máte pocit, že ty jsou těmi správnými… Mým cílem je sestavit použitelné a vhodné stanovy. Takže místo rejpani prosím o názor co a jak zlepšit!

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.