Vložil lake, 7. Září 2015 - 8:53

Vím, že to berete z pozice praktika cestou nejmenšího odporu.

Problém má zjevně ústavní rozměr. Jestliže si mocipáni dovolují znásilňovat Ústavu a právo tímto způsobem, a tři roky jim tato úřednická zvůle prochází, nevěstí to nic dobrého pro tuto zemi, ani pro mne, pro Vás, ani pro nás všechny.

Příště se tímto způsobem (výkladem ministerských ouředníků) dojde k povinnosti přijmout v každém bytě alespoň jednu muslimskou rodinu, k povinnosti přijmout kvóty uprchlíků z Německa včetně povinnosti dát jim k tomu občanství a hlasovací právo a sociální dávky.

Je celá řada rozhodnutí, které stát nesmí učinit, protože by tím zasáhl do Ústavou chráněných majetkových práv a do čistě soukromoprávní sféry. Přesto tak činí, a to protizákonně, pouhým výkladem při absenci právní úpravy. To vše za tichého přihlížení a pokyvování těch smutných klaunů, kteří jsou označováni za právní elitu státu.

Je to stejné, jako přijetí Norimberských zákonů v nacistickém Německu. Ne, vlastně v ČR je to ještě horší: Tenkrát v Norimberku si dali aspoň pořádný pozor, aby nově přijaté zákony neodporovaly znění německé ústavy.

Ani toto ti moulové nejsou schopni dnes v České republice dodržet …

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.