Vložil Pub (bez ověření), 22. Srpen 2015 - 5:20

Jožine, tak už rozumíte?

Podle pana Blekoty je algoritmus určitý zřejmě jen tehdy, pokud jej ON umí beze změny nahrát jako mobilní aplikaci do smartfounu nebo zadrátovat do nějakýho švába v kalkulačce obecné aritmetiky.

Blekotovi, nestačí říct sečti A s B, protože zkoumá zda je A stejně vysoké jako B. Hledá jen jak prudit.

Jak prokázat, že jde jen o prudiče? Jednoduše: Blekota tvrdí že vyhl.372/2001 neobsahuje určitý algoritmus ale za celou dobu nám neukázal ani jeden judikát potvrzující, že nějaký jiný blboun uspěl u soudu (kterékoliv instance) s nápadem, že nesouhlasí s vyúčtováním podle vyhl.372/2001 jen proto, že se ve své pomatenosti domnívá, že „to bez algoritmu nejde“.

Pan Blekota, nikdy neuvedl jak se teplo rozúčtovává u něj v SVJ (pokud vůbec !! je členem nějakého SVJ). Jeden by řekl, že pokud je členem nějakého SVJ alespoň tolik let, kolik zde lze zjistit, že je členem serveru „PortalSVJ“ (cca 6-let), že za celou tu dobu ještě nezaplatil řádně za dodávku tepla a teplý vody, protože podle toho co tu píše, bezpochyby po prvním vyúčtování reklamoval a po splatnosti vyúčtování požádal o vrácení nezúčtovaných záloh a protože mu je nevrátili tak dokola (ob rok) provádí zápočet jako svýho času tvrdila zde „Magda3“.

Tento postup opakuje ob rok – jednoduše proto, že nenašel jemu určitý a jemu srrrozumitelný „algoritmus“. On ho ale nikdy nenajde. Protože nechce. Protože ho hledá v California-legislative-Information a podobných obskurních předpisech cizích jurisdikcí.

Pan Blekota, si zde chce na PortalSVJ jen „povídat“ (přesněji chce z druhých dělat červy – protože neradí jednotlivcům ale „jak to podle něj má být správně“. Jak už bylo víécekrát uvedeno: zde nehledají rady členové většin nebo členové SVJ „u vesla“, ale menšiny, většinou jednotlivci. A hledají je před tím, než se odhodlají navštívit vyžrané advokáty – ti jim většinou poradí ještě větší hlouposti, než získají zde „zadarmo“, ale za peníze.

Takže to shrnu, pane Jožine: Nejste schopen prokázat, panu Blekotovi cokoliv, neboť neexistuje nikdo chytřejší a zdělanější než je pan Blekota (který nás tu občas krmí pohádkami „O VESELÝCH PRASÁTKÁCH“ nebo o „oslíkovi Hýkálkovi“). Stejně jako pan Blekota není schopen předložit jakýkoli rozsudek, který by podpořil výplody bezesných nocí.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.