Vložil N. Klainová (bez ověření), 8. Červen 2015 - 11:45

Vlastníku jednotky,

až teď jsem to dočetla do konce i s tou násobilkou, kterou jsem předtím neměla čas luštit, a nestačím se divit, co jste to napsal za nesmysl.

Těch 3 408 ks představuje počet prográmků Klaiex 4 s daty z roku 2007, který si na tomto portálu objednali a následně dostali zdarma všichni zájemci o tabulky naprogramované v Excelu pro vedení účetnictví a sestavení účetní závěrky.

Každý to může udělat i dnes, v tabulkách si zaúčtovat nějaké účetní případy a podívat se, co to udělá s předvahami, s rozvahou a s výkazem zisku a ztráty apod. V souboru s podklady se může podívat, podle jakých sestav jsem tehdy účtovala, prohlédnout si sestavy předpisů záloh na správu a služby atd.....

Každý tak může získat zdarma předkontace celé řady účetních případů. Bylo to zpracováno pro mini SVJ, která neměla peníze na profi program. Nic jiného nebylo k dispozici. Simplík vznikl o pár měsíců později. Ukázkový příklad v Simplíku je právě můj Klaiex 4.

E-shopek vznikl o pár let později. Co obsahuje, si může zjistit každý sám. V té nabídce, na kterou jste odkázal, i v dalších, si můžete vybrat cokoliv, třeba něco za 20 Kč. Jediné omezení je, že nemůžete nakupovat za 0 Kč.

N. Klainová

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.