Vložil Kajak, 4. Duben 2015 - 15:23

Pane Lake, pročetl jsem si hodně věcí na portálu. Všiml si, že dáváte právní rady. Někdy lidem nerozumíte a dáváte odpovědi ve formě faktů , ikdyž lidé myslí něco jiného. Chybí Vám praktický pohled na věc. Až budete uvádět Své pravní výhry-judikáty ze soudu, tak to má váhu. Načtené zákony je fajn-teorie, praxe Vaše obhajoba ze soudu a výsledky z nich? Nechci tady slyšet od Vás další osobní obhajobu, ale chci, aby jste se nad sebou zamyslel. Zkuste trochu lidskou formu.

A k odpovědi Vaší: Jsem jako fyzická osoba majitelem bytu v budově 96 bytů. Zapsáno na KN. Jsem člen SVJ. SVJ jako pr. osoba na venek s omezenou pravní působností má statutárí orgán t.j. výbor. Správcem je SVJ a to uzavřelo smlouvu mezi drzužstvem a SVJ na správu domu. To družstvo dle smlovy připravuje i také podklady na správu domu, které schvaluje na konci období správce- členové SVJ,celkově předkádá toto výbor na shromážděí a to schvaluje.

To jsem uvedl příklad, dle Vášeho, když Vy jen tomu rozumíte. Naštěstí mám hodně zkušeností s právniky a soudy. Takže ani vy mě nemůžete překvapit.

Chtěl jsem Vás i podpořit, ale to je už jedno. Jen se mi potvrdilo, co vím už dávno.

Takže zdaru lidské úrovni-citu! Přeji hodně štěstí… Kajak.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.