montáž indikátorů tepla

Vložil mirekk, 3. Únor 2015 - 20:01 ::

dobrý den, měl bych otázky ohledně indikátorů tepla. Jestli by na ně někdo věděl odpovědět, velmi by nám to pomohlo. Pokud se to zde již probíralo, pak se omlouvám. Web sleduji sem tam a je možné, že mi to uniklo.

Jedná se o dva domy, nezávisle na sobě (jeden dům správcuji já, druhý dům můj kamarád).

Dům č.1: zateplený dům, 24 bytů, máme 100% souhlas vlastníků bytů, kterým chceme odhlasovat NE montáži indikátorů. Někdo mi říkal a tuším, že to tu dříve taky proběhlo, že pokud bude 100% souhlas všech vlastníků, tak se indikátory instalovat nemusí. Je to prosím pravda? A o jaký zákon nebo vyhlášku se to opírá? Abych to přetlumočil lidem v domě a hlavně, abychom byli krytí proti případným pokutám.

Dům č.2: zateplený dům, 45 bytů, všichni jsou proti montáži indikátorů, kromě jedné staré báby, která je vylekaná z tisku a TV a trvá na instalaci indikátorů. Jde s tím něco dělat, nebo se indikátory musí instalovat? Případně, i kdyby došlo k montáži, je možné (a to by si asi zbytek domu většinou odhlasoval), aby se způsob rozúčtování neměnil, tj. aby se teplo účtovalo jako dosud – tj. podle podlahové plochy?

děkuji vám za reakce a jak jsem psal výše, pokud to zde již zaznělo, tak se omlouvám.

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.