Vložil lake, 29. Leden 2015 - 9:11

Pane Neználku,
čistý fanatismus vedl členy výboru z úvodního příspěvku k přesvědčení, že je správné bez právního důvodu dvojnásobně porušit zákon a stanovy SVJ.

Jiní fanatici v jiných částech světa odpalují bomby, střílejí redaktory časopisů a podřezávají rukojmí ze stejně dobrého důvodu: jsou přesvědčeni, že je to správné.

Mezi fanatikem a fanatikem není rozdílu v pohnutkách činů. Rozdílný je pouze následek. Zatím.

Spirála fanatismu se ale zpravidla rozvíjí dál a dál. Za půl roku nebezpečný fanatik ve Vašem výboru způsobí, že SVJ Vás zažaluje a bude po Vás vymáhat dluh předchozího vlastníka. Zaplatíte fanatikům výpalné, nebo se budete u soudu bránit? Vy, Neználku. Vy sám za sebe. Vás osobně se ptám.

Sousedi vás přestanou zdravit, budete pro ně neplatič. Výbor má peněz na právníky dostatek, shromáždění fanatiků to odhlasuje. Dostanete výzvu od advokáta, pak platební rozkaz. Doma bude dusno.

Najednou se Vás ten fanatismus a dlouhodobé překrucování zákona začne nepříjemně dotýkat, že? Vás osobně se to bude týkat, pane Neználku. Vás a Vaší rodiny. To už nebude nezávazná sranda na nějakém portálu. To už nebude jen lakova teorie …

lake

P.S.
Nebudete první oběť právního fanatismu, Neználku. K osobním tragediím už dochází, viz:
http://bydleni.idnes.cz/…tektura.aspx?…
http://www.portalsvj.cz/…-karel-elias

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.