Vložil lake, 28. Leden 2015 - 8:11

Pane kukulo,
prosím Vás, otevřete si vaše stanovy a přečtěte si je. Tam to jistě všechno najdete. Stanovy jsou smlouva, a smlouvy se nesmí porušovat. Samozřejmě je správně tříčtvrtinová většina všech podle § 11 odst. 5 ZoVB a podle vašich stanov.

Nerozumím, jak někteří mohou být tak naivní a domnívat se bez důvodu, že vaše stanovy neplatí a že vaše SVJ má něco společného s částí o bytovém spoluvlastnictví v NOZ. Nechali si zřejmě dlouhodobě vymývat mozky.

A ještě horší je, že kvůli své utkvělé představě jsou schopni porušit platné stanovy, porušit zákon, porušit Ústavu, odpálit bombu, podříznout řidiče autobusu. Proč? Inu protože těm prosťáčkům už dva roky vyplachují mozky různá media a tvrdí se jim, že to tak má být a že je správné porušovat smlouvy a stanovy a odpalovat bomby.

Fanatici nejsou jen v Al Kaida a v islámském státu. Jsou zde. Jsou mezi námi. Jako nebezpeční zmanipulovaní fanatici se dnes chovají statisíce občanů České republiky ve výborech SVJ. A další miliony jim k tomu přihlouple přikyvují.
------------------------------------------------------------------------------

Mimochodem, pokud by se opravdu jednalo o SVJ(2012) podle NOZ, není pravda, že by se mělo rozhodovat nadpoloviční většinou. To jsou opět jen výplachy mozků z různých medií.

89/2012 Sb. § 1129
(1) K rozhodnutí o významné záležitosti týkající se společné věci, zejména o jejím podstatném zlepšení nebo zhoršení, změně jejího účelu či o jejím zpracování, je třeba alespoň dvoutřetinové většiny hlasů spoluvlastníků.

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.