Vložil Pavel, 30. Listopad 2014 - 16:50

PELE,

jak je zřejmé ze ST 308/1, na který dáváte link, novela bude nejdříve od 1.1.2016. Čeká ji ještě 2 a 3 čtení, Senát, prezident a Sb.z. To se nedá do 31.12.2014 stih­nout. Navíc pro poslance je nyní prioritou, kolik si přidají.

Máte-li nějaké návrhy na zlepšení zákona můžete je zaslat do příslušných výborů příslušným poslancům. I v důvodové zprávě se uvádí, že např. snížení na 50 Kč si vyžádala laická veřejnost.

Rozumíte někdo blábolu nové šéfové MMR, který vypustila, když se mluvilo o občanech s trvalým bydlištěm na místním úřadu? Ta osoba snad chce, aby za tyto osoby platila SVJ nějaké poplatky? Cituji z jejího vystoupení:

„že SVJ nebo družstvo nebo kdokoliv jiný se dohodne s obcí na nějaké dohodě a že bude doplácet nějaké poplatky za ty osoby, které jsou tam evidované. Toto by bylo nutné dát i do stanov jednotlivých SVJ a podobně“

Takovou větu by podle mého názoru nedala dohromady osoba s průměrnou inteligencí za střízlivého stavu. A přitom taková věta je nyní ve stenozáznamu z projednávání zákona. Co tím mohla „myslet“?

Zatím se nová šéfová předvedla tím, že na MMR zrušila náměstka a sekci bytové politiky a dále se v show Jana Krause svlékla, aby předvedla jakou má kérku. Prý jich má víc a když ji Kraus zase pozve, tak jemu a národu ukáže další kérky.

Asi jsem konzerva, ale raději bych na postu ministra viděl někoho, kdo má alespoň rámcové informace o svěřené agendě.

Hezký den!

Pavel

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.