Vložil Penickova, 10. Září 2015 - 13:39

Realizace odvětrávané fasády NOVABRIK panelového domu Tovární 39, Beroun firmou NOVAMONT s.r.o.

Výbor SVJ touto cestou děkuje zaměstnancům obou firem, které se podílely na této poměrně náročné stavbě. Jmenovitě patří dík panu Čavojskému, zástupci firmy NOVABRIK s.r.o. Ten stál u samotného začátku tohoto projektu, kdy pomáhal výboru SVJ orientovat se v dané problematice a přicházel s řešením řady technických problémů, včetně chemického kotvení. Dokonce se na žádost výboru zúčastnil i několika shromáždění SVJ a členských schůzí DS, aby osobně představil tuto méně známou technologii. Pan Čavojský pak aktivně sledoval i způsob provedení stavby až do jejího dokončení.

Dále chceme poděkovat všem řemeslníkům firmy NOVAMONT s.r.o.,vedenými pány Běhounem a Wernerem Ti odvedli i za velmi nepříznivých teplotních podmínek vynikající práci. Celou dobu měli na zřeteli kvalitu díla, i když se museli potýkat s řadou nepředvídatelných okolností, zvláště při zateplování lodžií. Přes časovou tíseň a úmorné vedro velmi ochotně vycházeli vstříc požadavkům majitelů jednotlivých bytů. A nejen to. Sami přicházeli s novými nápady, které byly pro SVJ proti původnímu projektu i ekonomicky výhodnější.

Všem, kdo zvažuji zateplení domu, lze tyto firmy vřele doporučit. Přesvědčili jsme se na vlastní kůži, že jejich motem je korektnost a kvalita.

Za výbor SVJ MUDr.Dagmar Pěničková

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.