Vložil lake, 18. Listopad 2014 - 8:29

Nu, že se nad tím nepodivuje váš správce, to je to nejmenší.

Já se ovšem divím,že se nad tím nepozastavil autor zákona, předkladatel zákona, zákonodárci, vláda. Že se proti tomu zjevnému nesmyslu neozval některý ekonom,máme jich dost. A že se nad tím dnes nepozastavují všichni ti renomovaní a otitulovaní právníci, kteří tyto nesmysly papouškují. To mi dělá mnohem větší starost.

Jsme tedy na tom jako v hitlerovském Německu: omezování ústavních práv – a právníci ani muk. Zákony proti Židům – a právníci ani muk. Nebo přece jen se ozvali: tenkrát narychlo vyšlo nové vydání prestižního komentáře k BGB „Palandt“. Přizpůsobené ovšem nové národně-socialistické ideologii a arijskému pohledu na občany první kategorie a druhé kategorie.

Nu, a naši právníci jsou na tom stejně. Nerozpoznají špatné, či nekritizují špatné. Neupozorňují na zřejmé přehmaty a rozpory. Komentář k NOZ se zjevnými nesmysly už také vyšel. Buď je ticho, nebo čtete a slyšíte protiústavní lži. Půjde-li to s právním vědomín a zdravým rozumem v ČR takto dál, možná se za pár let objeví Velký Vůdce a my se povinně začneme zdravit Sieg Heil!

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.