Vložil Petr Patočka, 10. Listopad 2014 - 16:38

Nevím jestli jste správně pochopil na koho věta o zpupné malé lokální konkurenci míří. Tou malou lokální zpupnou konkurencí jsou všechny malé firmy, které nechtějí pod náporem diktátu ceny zkrachovat. Jednou z těch firem jsme i my. Možná výraz „zpupný“ nebyl optimálně použit, ale prostě nejsme ochotni ustoupit tlaku nadnárodních koncernů a konečně zkrachovat.

Co se týká krátkých zpětných trubek, tak i ve Vámi citovaném článku na portále TZB-info je je napsáno, že tento problém umíme vyřešit náhradní montáží.

V odkazovaném článku bohužel vypadl odkaz na původní článek a zejména jeho autora, na který jsme reagovali. Jen pro upřesnění tedy dodám, že se jednalo o autora, který sice vystupuje jako nezávislý soudní znalec, ale zároveň je (byl v době psaní článku) jedním ze členů užšího vedení jedné z konkurenčních firem. Nečekáme, že nás bude konkurence chválit.

A článek o teplotách na zpětném potrubí popisuje výpočty průběhu teploty. Standardně se ve výpočtech používají limitní hodnoty. Nekonečno je jedním z limitů mnoha rovnic.

Pokud nejste spokojen s konkrétním řešením reklamace, kterou zajišťují kolegyně, můžete se na mě obrátit přímo a já rád zkontroluji průběh reklamačního řízení.

Petr Patočka VIPA CZ s.r.o.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.