Vložil lake, 30. Září 2014 - 8:24

O komínových vložkách platí, že nejsou uvedeny ve vašem prohlášení vlastníka, takže nejsou společné. Kdo si komínovou vložku objednal a uhradil, ten je jejím vlastníkem.

Pokud jde o vadné prohlášení vlastníka: Pokud si vy, vlastníci domu neumíte udělat jasno v tom co je společné a co náleží vlastníkům, pak by vám ani nějaká vnější expertiza nepomohla.

Cožpak vám někdo rozhodne komu patří „balkon“ či „terasa“? To musíte vědět vy, vlastníci. A musíte mít ke každému z těchto pojmů taky jeho přesnou definici.

Co je například „balkon“? Není místnost. Je to tedy prázdný otevřený prostor a nic víc? V tom případě: kdo je vlastníkem dlažby balkonu, roznášecí vrstvy pod dlažbou, vodorovné hydroizolace, balkonové nosné desky, oplechování, zábradlí, povrchu zábradlí, a povrchu stěny za balkonem?

Totéž platí pro „terasy“ a „lodžie“. Pokud jsou v prohlášení použity nesprávné či neurčité pojmy, je na vás, abyste používali pojmy správné a určité. Jinak je prohlášení jen kusem papíru, nad kterým se můžete hádat do nekonečna.

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.