Vložil Petr Bezouška (bez ověření), 15. Srpen 2014 - 19:14

Dobrý večer. Myslím, že ostatní čtenáře musíme buď neskutečně bavit (dva kohouti) nebo nudit (až znechutit). Omlouvám se jim, ale asi to mám v povaze, že nenechávám diskusní trolly na holičkách, jak čekají, až někdo zareaguje na jejich provokaci :)

Vaším subjektivním názorem je, že jsem nic neprokázal. Neberu Vám to, ale mýlíte se (velmi tvrdě třeba v tom, když se domníváte, že § 1186 je speciálním vůči § 1888, přitom nemají shodný regulativní základ, anebo když si myslíte, že dluh související se správou domu a pozemku zajištěný zástavním právem je závadou váznoucí na věci dle § 1107, což jste opravdu napsal).

Stylem Vaší diskuse je onálepkovat protivníka něčím, co neřekl, a to pak rozcupovat. Když Vás to baví… Pokud se domníváte, že racionální zákonodárce spíše řeší případy, které se stávají jednou za deset let (zástava na jednotce ve prospěch SVJ k zajištění dluhu související se správou domu a pozemku), než případy, k nimž dochází velmi často (koupě jednotky), máte podivné vidění světa. Mějte se v něm hezky :)

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.