Vložil lake, 10. Leden 2015 - 14:54

Už jsem Vám vysvětlil, že před účinností zákona č.67/2013 Sb. se o rozúčtování služeb hlasovalo tříčtvrtinovou většinou hlasů přítomných vlastníků. Proč to mám znovu opakovat?

Neřídili jste se „vyhláškou“, jak nesprávně píšete. Ani tuto vyhlášku dnes nepoužíváte. Přestaňte si vymýšlet fantazie, vyhláška je zcela nepoužitelná. Obsah vyhlášky je neurčitý a nesrozumitelný a neobsahuje pravidla rozúčtování. Opět zde opakuji, co už jsem Vám jednou napsal a objasnil.

Můžete si to lehce ověřit, když se pokusíte pouze podle vyhlášky rozúčtovat. Narazíte na samém počátku na neexistující pravidla rozúčtování. I toto jsem Vám přece už napsal, krucinál.

Napsal jste: „Z toho usuzuji, že pro náš dům platí odstavec 2“.
To je opět špatně. Pokud se již více let rozúčtuje podle nějakých vašich pravidel (snad je jako člen výboru znáte), pak to znamená, že ta pravidla byla již konkludentně schválena všemi vlastníky jednotek. Takže platí odstavec č. 1 z mého předchozího příspěvku. Změna by byla možná se souhlasem všech. Toto opět jenom opakuji – už jsem Vám to jednou napsal srozumitelně a jednoduchými větami.

Nebudu už reagovat na nic z toho, co už jsem v diskusi s Vámi jednou uvedl. Pokud to nebylo pochopeno napoprvé, asi to nepochopíte ani napodruhé či napotřetí.

Mějte se pěkně.

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.