Vložil David D (bez ověření), 22. Duben 2014 - 10:18

Vážená pane Lake,

napsal jsem pouze názor a informaci pro ostatní, jak to máme nastaveno v našem SVJ. Členové si toto odsouhlasili na schůzi, až na přízemní byty, abychom neřešili proč 7 patro platí stejně za výtah jako 2 patro, které jezdí méně. Pár vlastníků bytů výtahem nejezdí vůbec a bydlí ve vyšších patrech(také platí, včetně mě). Výtahem jezdí firmy, revizní pracovníci a další, kteří mají něco společného s náklady na dům (to je také energie – chodí i kvůli přízemí a né jen od 1 patra výše). Další věc je také to, proč by někdo měl platit za energii v kočárkárně když tam nechodí a proč platit za uklízečku, která uklízí celý dům i když jde jen od výtahu ke svému bytu a né za roh a po schodech (jsou to jen příklady, na schůzi toho bylo více). Takto bylo rozhodnuto všemi, za všechno a společně, nezdá se mi, že by to bylo v rozporu s dobrými mravy, jak uvádíte.

Pokud by měl jednat každý jako Vy, na ničem by jsme se nedohodli, byl by ve všem zmatek a nemluvím o tom, že by nikdo pozici předsedy nebo místopředsedy nevykonával. Přesně kvůli takovým lidem dochází ke sporům mezi vlastníky a dům chátrá.

Také máme externí správcovskou společnost, která řeší veškeré účetní položky. Opravdu žádnou nepřehlednou džungli nemáme a vše řešíme pro spokojenost VŠECH vlastníků. Co není odsouhlaseno, majitelé neobcházíme a snažíme se po řešit jinak v rámci dobrých mravů a vztahů.

Byl jsem na několika schůzích jiných SVJ a kdyby měli všichni tak spokojené nájemníky a účetně vše v pořádku bez jakýchkoli tunelů, nepsal by nikdo do takovýchto komentářů a takovéto komentáře, jako je ten Váš.

David D

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.