Vložil tomassovak, 3. Květen 2014 - 16:30

Myslím si že jsem protestoval. Není skončeno dědické řízení. Alespoň jsem to měl v plánu tedy v tomhle ohledu že nevíme jestli příjmene dědictví. Problém byl že jsem v době když jsem psal byl dlouhodobě nemocný. Možná jsem to opomněl ale přečtu si to znova. myslím si že tohle mi ani nereprodukovali. Stejně tak i námitky proti podjatosti soudce atd. myslím si že jenom provedli restrikci.

Matka jenom uznala nezažalovaný a hodnotu tohoto budu sporovat. Matky je nemocná takže rozhoduje špatně. Máms tím dost velké problémy.Protže jsou tam očividní chyby. Nemůže být tedy splatné. Ale na požádání. Nevím jak to zvrátit. Pošlu moje dokumenty s vyjádřením. taky si myslím že advokát je slabý. Ale koho sehant.Proto dodám veškeré dokumenty, kterým disponuji snad mi pomůžete v téhle dlouhé kaze přijít na pochybení.

Myslíte si že bych se měl odvolat k NS ČR? Skoro je to jedno na věci to nic by nezměnilo že? Na rady právnika že to nemám protahovat. Jedině že bych to jednání nechal odročit.

Uznala pouze 67 tisíc z období 1.9.2010 až do 31.12.2013. Ještě mě napadla vyrinta aby nám vrátili zbytek pokud se to prokáže. Protože dohoda byla sepsána pod nátlakem apohrušky když bude otálet tak nás SVJ zažaluje. Přitom si myslím, že to bude prolčené. Protže taky nebylo spatné a řádné vyúčtování. Před soudem nic matka neuznala. Tohle byla libuvůle nás tj matky. Dohoda podepsnáa jako dlužník matka pouze a věřitel výbor. Nedali souhlas shromáždění.

Jediný problém konfliktu je že potřebuje mít souhals na to naše teplené čerpadla. Ještě poznamenám, že stavební úřad tak i SVJ opomnělo že zbytek rodiny jako další procesní nástupci nebyli vyrozuměni jako úřčasnící řízení. Odstranění stavyby umístění dvou tepelných čerpadel. Požádal jsem o dodatečné povolení ale bylo zahájeno řízení na odstranění. Z čeho si lehce mohu dovodit jistou spojistost. Nebylo známo kdo bude děděti. Kdo bude procesně nastupovat po zemřelém otci. Výbor pověřil firmu k vybudování vlastní plynové kotelny v SVJ.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.