Vložil lake, 1. Únor 2014 - 19:53

Evelíno, Vy prostě nic opravit nechcete. Vyhovuje Vám jen nadávat, žalovat a nic nedělat. Naučte se, že v životě prostě musíte napřed něco investovat a pak to dostanete zpátky.

Sami jste si situaci částečně způsobili tím, že jste ničitele nechali ničit Váš dům. To, co provedl, určitě nestihl za týden. A pokud nejste ochotna pochopit jak to ve světě chodí, pak už sem nepište. Není Vám pomoci.

Pletete dohromady nesouvisející věci. Váš právník chce hlavně dostat zaplaceno za nekonečné soudní spory. Radí Vám špatně. Je naprostý nesmysl vymáhat opravu na tom, kdo dům zničil. Jak „ochotně“ bude asi pracovat? Jak kvalitně bude práci provádět? A jak dlouho bude práci protahovat?

Jdete na to naprosto nesmyslným způsobem, probuďte se.

Nechte zpracovat projekt. Opravte dům sami s pomocí odborné stavební firmy a kvalitně. K prokázání nutných nákladů samozřejmě budete potřebovat dokumentaci stavu před opravou a po ní. K tomu lze použít kromě dokumentace projektanta posudek soudního znalce, ale je naprosto zbytečné soudit se předčasně. Teprve až bude dům uveden do původního stavu, bude přesně známa konečná částka a tu budete na dlužníkovi vymáhat.

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.