Vložil tristone, 20. Leden 2014 - 11:37

Možná by vyhovovalo, ale je to pro mě už irelevantní.

Před 3–4 lety jsem si napsal vlastní hlasování, které dělá věci, tak jak je potřebujeme. Tehdy bylo motivem to, že jsem nenašel program, který by zohledňoval případné odchody vlastníků v průběhu Shromáždění.

Plus jsem teda jen rychle mrknul na to video a připadá mi, že se spoustou věcí je tam dost práce, nastavování účasti jednotlivých vlastníků a podobně. My děláme všechno přes čárové kody, včetně prezence a času příchodu, takže účast u otázek se hlídá sama, nulová práce. Takže obsluha v podstatě jen pípá čtečkou, může klidně míchat zpracování příchodů, odchodů nebo i lístků z několika hlasování naráz.

No a letos jsem konečně našel čas a chuť si nad tu databázi dodělat i evidenci vlastníků, jak bylo původně v plánu (a zrušit evidenční Excel sdílený přes fórum). Mám tam zpracovanou historii majitelů i historii počtu osob či nájemníků (kvůli NOZ), každý majitel je v DB jen jednou i pokud vlastní podíly ve více bytech a/nebo v různých časových obdobích a podobné blbinky.

Nemám potřebu rozjíždět byznys, času je málo. Ale když už je to napsané, tak kdyby to pár SVJ zajímalo, aby se pokryly aspoň fixní náklady, tak bych to byl ochoten dopracovat do podoby, která je způsobilá veřejně k nasazení.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.