Vložil lake, 26. Prosinec 2013 - 11:36

Pane Kruppe, nikde v mém příspěvku nebyla nějaká zlost. Zlost máte snad jedině Vy, asi proto, že jsem pravdivě napsal, že si pletete pojmy „plánovat“ a „hradit zálohy“.

Napsal jste: „Teď jste konečně připustil, že …“.
Úsměvná reakce. Odborně se tomu v psychologii říká projekce: Váš vlastní omyl připisujete jiné osobě, jako by ona byla příčinou vašich neznalostí. Samozřejmě, že nikdy a nikde jsem netvrdil, že na všechny nutné akce je nutno hned stanovit zálohy. To je nesmyslný názor, který nemá s plánováním nic společného a vznikl jen ve Vašem mozku.

Napsal jste: „… z RS se stává ideový plán“.
To je také úsměvný objev: nikdy v dějinách lidstva tomu přece nebylo jinak. Jakýkoliv plán do budoucna je přece vždy vyjádřením myšlenky (ideje), takže plán je vždy „ideový“. Reserve Study pro dům byl, je a bude vždy PLÁN. Jenom Vy jste zřejmě pochopil teprve teď co znamená slovo „plánovat“. Gratuluji.

Napsal jste: "Podle ZOVB je nutnost výdajů nutno prokázat pouze u těch oprav, na něž se zálohy vybírají. "
To je samozřejmě pouze Vaše nepravdivé tvrzení, pramenící z neznalosti zákonů. Nutnost výdajů je nutno na požádání prokázat u VŠECH nákladů na správu. Jak u těch, na které se vybírají zálohy, tak u těch, na něž se nevybírají zálohy (a hradí se dodatečně příspěvkem vlastníka na správu domu). Přečtěte si ObčZ a ZoVB.

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.