Vložil lake, 18. Listopad 2013 - 22:08

Vážený anonne,
odpovídám na Váš příspěvek.

Nevíte zřejmě, že k opravě domu není zapotřebí 100%, nýbrž podle ZoVB pouze tříčtvrtinová většina vlastníků jednotek (§ 11 odst. 5 ZoVB). Ovšem Vy zákon zřejmě neznáte, experte.

Totéž platí pro opravu zámku u dveří: tříčtvrtinová většina vlastníků jednotek. A aby nebyla mýlka: tak to neprakticky stanovil Parlament České republiky v zákonu č. 72/1994 Sb. a vláda České republiky ve vzorových stanovách SVJ, článek IV. Ale Vy žádný z těch dokumentů neznáte, Vy experte.

Reserve Study slouží právě k tomu, aby se nemuselo o každé hlouposti běžet hlasovat. Aby se každý výdaj nemusel schvalovat extra: je-li Reserve Study schválená na více let dopředu, jede se podle ní a jistě obsahuje i vyčleněné prostředky na běžné drobné opravy. Ale to byste musel umět trochu plánovat. Což asi neumíte, experte.

O úvěru se zmiňujete zbytečně a bez znalosti věci. Nikdy jsem nic proti úvěrům neměl. O úvěru jsem shodou okolností napsal právě dnes v 17:08 hodin: http://www.portalsvj.cz/…latit-ustava#…. Tak si to laskavě přečtěte. S úvěrem máte možná nějaký problém jedině Vy sám. Já ne, pomatený připitomělý experte.

lake

P.S. Jen upozorňuji, že slovo „pomatený“ a „připitomělý“ použil pan anonn vůči mně jako první, viz jeho příspěvek: http://www.portalsvj.cz/…ch-prispevku#…. Snažím se pouze svůj styl psaní přizpůsobit jeho vyjadřování a chápání.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.