Vložil Dotaz (bez ověření), 8. Listopad 2013 - 14:04

Jak jsem koupil tak prodávám.
Já se domnívám, že oprávnění mám. Zda právo ve smyslu práva – to nevím. Na vstupních dveřích má být chip, který vpustí jen oprávněnou osobu. Já nepředpokládám, že by byly blokovány i vstupní dveře ale např. výtah – o čem byla (až na několik vyjímek) zcela souhlasná debata a shoda.

Nějaký b… u nás konkrétně „vyvrhnul“, že budou stanovena i časová pravidla pro přístup do sklepů, do prádelny, na mandl a na střechu (kde je vyhlídková terasa) která „ti slušní“ mít nebudou.

Takže blokovat vstup do bytu zpočátku!! nikdo nebude ani zkoušet. Prý se uvidí jak „měkčí“ postupy „postaví do latě“ ty neslušné. Že bude blokován výtah je skoro jisté (blokací se rozumí znemožnění vstupu do výtahu, protože se již probíralo, zda někdo ze vzteku něco nerozbije nebo neposprejuje – důvodem je, že zatím má výbor „právní větry“ ze spuštění kamer přímo ve výtahu. Prý se ale na tom pracuje).

Jistě si dovedete představit co to znamená pro starší lidi, kteří se chtějí podílet na správě třeba právě tou kontrolou účetnictví SVJ, pokud by jim mělo hrozit označení za „neslušného“ a to i jen dočasně či „náhodně“.

Stačí to takhle?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.