Vložil Dotaz (bez ověření), 21. Září 2013 - 1:43

platíme firmu která má dělat účetnictví a výkaznictví podle zákona o účetnictví. Já osobně platím svůj roční podíl ve výši 3500 a to nic nepotřebuji než aby byly evidovány mé platby. Pravidelně mi nedávají korektní vyúčtování.

Proč bych měl platit EXTRA za výpisy bankovních a účetních účtů, když je tato činnost součástí běžné agendy vztahující se k činnosti vedení účetnictví. To mi tedy hlava nebere.

Myslím že paní Dvořáková by měla zavést ten infernet a důchodce by byl spokojen. Jenže to ona ne, bude se tady do něj navážet, tvrdit jak nemá čas na nic jiného jen ji chudinku prudit požadavky na srozumitelné vedení věcí které se jej týkají. Paní bych doporučil podívat se na zákon o službách a zamyslet se. …samozřejmě tím myslím → zamyslet se hlavou a nikoliv emocemi nebo optikou drzosti (drzost je tvrdit že nikdo jiný to nechce. To že paní D. nikdo neosloví, neznamená že to nikdo nechce).

Myslím že pan Zdeněk22 hloupne, pokud tvrdí že lze z přehledu obsahujícího částku k úhradě dělat obraz o celém účetnictví. A navíc – ono mít přehled je jen první krok, ale jde o to jak strčit ty lumpi z výboru do klece nebo na řetěz – a vůbec nejde o to že to někde funguje. Někde …třeba v Kalifórnii nebo Colorédu třeba jo, ale v Čecháčkově jsme si na to museli schválit zákon o službách… kde je započítatelná san­kce

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.