Vložil lake, 21. Listopad 2013 - 22:41

Nu, co jste mi popsal není pro věc důležité. Váš advokát se zkrátka v tom nevyzná. Změňte advokáta. Už jednou jsem vám napsal, že spoluvlastníci žádnou smlouvu nepotřebují. Nejsou nájemci, jde přece o jejich vlastní majetek. Rozhodování mezi spoluvlastníky se děje většinovým hlasováním, které je zachyceno v zápisu ze shromáždění, nebo na hlasovací listině.

Pokud jste udiven skutečností, že mezi spoluvlastníky se přijímají rozhodnutí hlasováním, pak Vám nemohu nijak pomoci. To je od roku 1811 běžný způsob, jak se zjišťuje vůle spoluvlastníků ohledně užívání společného majetku. Můžete se obrátit na soud s žalobou proti rozhodnutí shromáždění.

Těch 24 vlastníků z Vašeho příkladu byli samí lenoši, kterým bylo zatěžko zvednout zadek od televize a jít hlasovat na shromáždění. Dali najevo, že je jim šuma fuk jak budou společné prostory využity. V čem vidíte problém?

Opět zmiňujete prodej věci. To nepatří do obvyklého hospodaření. Takto bychom se nikam nedostali. Měl byste si ujasnit zda Vám jde o užívání, nebo o zcizení.

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.