Vložil lake, 5. Červen 2013 - 10:47

Zuzko, správně Vám to píše Zdenek 22. Pouhé Vaše přesvědčení, že „byl právoplatně odvolán výbor“ neznamená ještě, že je tomu skutečně tak. To bude teprve přezkoumávat soud. Na čem postavili výboři žalobu – to nevíte a nezjistila jste si to. Nejste tedy připravena. Co se o tom soukromě dohadujete je bezvýznamné.

Nezmínila jste se ani slovem o tom, že by nový výbor podal okamžitě návrh na zápis do rejstříku. Měli okamžitě, hned po datu shromáždění ráno, bušit na dveře příslušného soudu. Pokud ne, máte smůlu a jste v této hře o další tah pozadu.

Pro všechny osoby „zvenčí“ je platné to složení výboru, které je zapsáno v rejstříku. Soudu či České poště je úplně jedno, co si o tom soukromě myslí paní Zuzka. Takže veškeré soudní obsílky, pozvánky na jednání, výzvy k předložení dokumentů SVJ budou odesílány a doručovány na adresu SVJ; vyzvedávat si zásilky na poště bude dosavadní předseda. Ten také bude před soudem svědčit, pokud si soud vyžádá svědeckou výpověď členů výboru. Dosavadní výbor bude předkládat soudu listiny. Nemusíte se ani dozvědět že soud se uskutečnil a co se na něm dělo.

Pamatujte si, že ve sporu vyhrává ta strana, která je alespoň o jediný tah před soupeřem. Vy už jste ztratili minimálně dva tahy.

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.