Vložil Neználek' (bez ověření), 21. Květen 2013 - 11:37

pane Votočko,

Vy jste možná v domnění že lze začít u „půlmozků“ ale samozřejmě to je omyl. „Půlmozek“ reaguje pouze na situaci kdy mu „hoří koudel“. A ta mu jaksi bude hořet jen když mu zatopí voliči – tedy i ti kteří tady získají pár informací na základě kterých se svým drobným úsilím snaží ty „půlmozky“ přinutit k práci. Jenže „půlmozky“ nelze měnit ihned po zjištění že to je parchant a korupčník (třeba jako teď ministr Ch., který chce zákon s §§ „krásnými“ ale nevymahatelnými). Což je demonstrativně vidět u půlmozka „Dráta“ který se rekreuje již rok na účet daňových poplatníků. Hydře je nutno kroutit krkem i jen „drobným úsilím“ které není vidět, ale pokud nejste Bakala, tak se cpát do parlamentu namísto nějakého „půlmozka“ – KDE VY CHCETE ZAČÍNAT – nemůžete.

Vaše přesvědčení, že „mlčení je souhlas“ je sice Vaše – ale jinak je blbé. Ten kdo s někým někde může zatočit je ten, kdo má něčí podporu. A ne jen podporu „mlčení“. Mlčet neznamená souhlasit, ale nemít co říct k věci, případně pak jen vykřikovat blbosti. Tak to je.

Se všemi body, které Lake uvádí já souhlasím. Jediné s čím nesouhlasím je, aby to byly rady teoretické nebo aby se řeklo A a nepokračovalo se s B. Že si Lake škodí, když tady každého oponenta nazývá „blbem“ nebo „trollem“, moc dobře ví. Je to jen trotlismus, kterým chce na sebe upozornit. To pak sebelepší rady budou zahozeny do hajzlu, protože se v každém v tu chvíli projeví neandrtálec.

Neználek

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.