Vložil lake, 15. Květen 2013 - 7:01

Pane Kruppe,
ohledně rekonstrukce to máte popletené. Jako vlastník jednotky jsem povinen přispět na náklad rekonstrukce, jestliže o ní bylo řádně rozhodnuto (to jest tříčtvrtinovou většinou všech podle § 11 odst. 5). O tom zde přece diskuse nebyla, není a nebude. To je oprávnění vlastníků rozhodovat o svém majetku. To nikdo nikdy nerozporoval. Dobré ráno.

Ale v této věci nemá můj sluha (SVJ) žádnou pravomoc. Proto nejsem povinen předat sluhovi svou částku ani o den dříve, než bude nutné. Vůbec nepřichází v úvahu, aby mne sluha chtěl pumpnout o peníze pět let či deset let předem. Takový sluha by měl dostat napráskáno, pane. A Vy taky, jestliže to prosazujete.

Vaše tvrzení o násilném vymáhání záloh na budoucí rekonstrukci je ovšemže nesmysl. Jste to Vy, kdo tvrdí, že údajně existuje jakási povinnost skládat dlouhodobé zálohy na budoucí rekonstrukci. Takže jste to Vy, kdo musí tento nepodložený názor prokázat. A musel byste to prokázat citací z právního předpisu, nebo judikátem. Už jednou jsem Vás k tomu přece vyzval – a opět kde nic, tu nic.

Opakuji tedy podruhé: v této věci píšete nepravdu a nejste schopen prokázat opak. Přečtěte si http://www.portalsvj.cz/…-neni-oprava.

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.