Vložil Neználek' (bez ověření), 12. Květen 2013 - 11:28

…rozdíly vodoměrů bytových a patního u studené a teplé vody…

  • jestli to nemáte usnesené (tak že by jste s tím souhlasil), tedy to napadněte a nehraďte. Samozřejmě že toto zcela VADNÝ princip, plynoucí z analogie s §5/10 vyhl. 372/2001 a vyhovuje zlodějům a „čuňatům“ co tvrdí, že jsou sice 4-členná rodina ale jejich vodoměr NENÍ ROZBITÝ a ukazuje SPRÁVNĚ, že jejich roční spotřeba je 4m3 (příklad z našeho SVJ)
  • systém „hradit ztrátu vody podle počtu osob s analogií dle §5/10“ je zvrhlý, protože vylučuje zloděje a umožňuje machinace s výpočtem – např, tím že vůbec spotřebu jednotky nezapočte. A tím že nezapočte vůbec spotřebu způsobí že se nepodílí ani na úhradě ztráty (neměřená spotřeba !!)
    viz. příklad z našeho SVJ: když se převáděly byty do vlastnictví tak za byty ještě nepřevedené (ve vlastnictví Města) se stanovil počet osob na služby =0. Za realizaci pak byl odpovědný správce, tehdy ještě „odbor magistrátu“ nyní již „s.r.o.“ – a proto tehdy proti tomu nebylo možné brojit neboť nikdo „nenamočený“ se k těmto informacím nedostal.

…Máte jiný systém, který by umožnil, aby si každý hradil co spotřebuje…

  • co třeba důsledná online kontrola odběrných míst.
  • co třeba „vytknutí“ vodoměrů před byt + důsledná kontrola
  • co třeba kontrola počtu odběrných míst
    třeba u nás jsme chytli „virózu“ a roku na rok jsme zjistitli že existují odběrná místa o kterých doposud nikdo nevěděl… (zvláště pak odpovědný Výbor) a která jsou ve spol. prostorech. takže ani nelze říct kdo z nich vodu bere a kdo ne

Neználek

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.