Vložil Nechápu (bez ověření), 8. Květen 2013 - 20:15

formulace „jenže teď se zjistilo“ znamená: že zhruba před měsícem jsem získal faktury a jiné podklady o tomto postupu svědčící. Ale jde o rozúčtování za rok 2011 provedené v roce 2012 s ukončenou reklamací v lednu 2013 (z moci správního orgánu!) – ukončenou tvrzením rozúčtovatele, že všechno je v pořádku i přes to že, je rozúčtovatelem vedeno správní řízení – týkající se nevyřízení reklamace do 30-ti dnů.

Samozřejmě DPH+instalace reklamována byla (10 dnů po předání vyúčtování), ale protože rozúčtovatel nepředložil faktury – až „teď“ – lze to považovat pouze za „další střelivo“. Jenomže jsem měl i tak mírný přeplatek na službách, a nemám tak žádnou páku na vrácení těch 400 Kč.

I proto, že již před lety vůči mně v obdobné situaci použil rozúčtovatel „fintu zápočtu“ rád bych teď učinil totéž. Takže v tomto popsaném konkrétním reálném případě tedy LZE NEBO NELZE provést naznačený postup zápočtu?

  • Jsou ty pohledávky jak Vy uvádíte „dospělé“ nebo ne?
  • A tou pohledávkou míníte co přesně ? Těch 400Kč nebo zálohy za celé předchozí zúčtovací období – neboť vyúčtování které mám je jediné co do teď mám a jiné prý nedostanu kdybych „se na halvu stavěl“ – to jsou slova správce potvrzená předsedou SVJ…

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.