Vložil Neználek' (bez ověření), 4. Květen 2013 - 12:22

…O úhradě času stráveného paní účetní při shánění podkladů na …

  • Váš náhled na věc je především nesprávný. Člena SVJ nezajímá jak „paní účetní“ něco zpracovává, ani jak si to organizuje ani jak to archivuje či má připraveno tak, aby to co má, předložila v rozumném čase ať již finanční kontrole nebo členu společenství pro kterého ať již přímo nebo nepřímo zpracovává účetnictví a to s co nejmenšími náklady časovými nebo jinými. Od toho je placena a její činnost je stanovena smlouvou.
  • člena Společenství tedy výhradně zajímá kdy dostane „definované sestavy“ a „za jak dlouho“. Právo nahlížet pak uplatňuje u Výboru a nesplní li správce požadavky člena delegované na správce výborem – pak odpovědnost uplatní zase u SVJ.

…A zaplatíme to všichni.Třeba to nakonec výbor nenechá dojít tak daleko…

  • znovu upozorňuji na omyl – bojujte výhradně za sebe. Ty náklady které „zaplatíte všichni“ jsou mnohem méně bolestnější než pokud Vy vybojujete válku „za všechny“ ale nikdo Vám pak ani nepoděkuje. je tedy mnohem lepší pokud zapojíte do svého boje i ty, kteří by jinak pouze držkovali nebo se vyšklebovali…

…pokud to výbor povolí…

  • Vy máte ve Stanovách, že Výbor může „povolovat“ ?? To by znamenalo že může také zamítat. A zamítat je totéž jako ignorovat nebo nedělat nic pro povolení. Držte se Stanov – jeli tam „právo nahlížet“ – pak Výbor nemůže povolovat ale pouze tupě splnit Vaši žádost/příkaz – na výrazu nezáleží..

Neználek

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.