Vložil lake, 27. Březen 2013 - 20:55

Pane Žibřide,
na velmi hloupé příspěvky většinou neodpovídám, ale u Vás činím výjimku. Vaše tvrzení že údajně zákon definuje nějakou hranici je nepravdivé. Tuto hranici (a seznam společných částí a technických zařízení domu) definuje Prohlášení vlastníka.

Už jsem napsal, že zjevně nerozumíte psanému textu. Zákon pouze říká, že části určené ke společnému užívání jsou společné. To je vše. Zákon nedefinuje kde tyto části začínají a kde končí, a dokonce ani nepodává taxativní výčet které části a zařízení domu to jsou. Pokud se domníváte, že § 2 zákona obsahuje něco o hranici mezi částmi určenými ke společnému užívání a částmi ve vlastnictví vlastníka jednotky, citujte laskavě příslušnou část zákona. Uvidíme.

Že tazatel najde odpověď v Prohlášení vlastníka je výslovně stanoveno v § 4 ZOVB, cituji:
„Prohlášení (…) musí obsahovat(…) b) popis jednotek, jejich příslušenství, podlahovou plochu a popis jejich vybavení, c) určení společných částí budovy, které budou společné vlastníkům všech jednotek a určení společných částí budovy, které budou společné vlastníkům jen některých jednotek, (…).“

Nerozumím, proč se snažíte vést diskusi bez znalosti obsahu zákona. Je ztrátou času pro Vás to psát a ztrátou času pro ostatní to číst. Vaše zmatené texty tazateli nikak nepomáhají.

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.