Vložil 566a567, 18. Prosinec 2007 - 1:40

Chtějte nájem… Vy šílíte! To by se okamžitě to SVJ stalo ziskovkou a muselo by danit! To přece ani omylem.

Paní má spíš vztek, že má jen jednu kóji. Pokud je to tak, tak ať se dohodne s někým, kdo by jí přepustil nějakou svou nebo se s ní rozdělil napůl.

My sice máme také přesné podíly určené (jmenovatel činí šílených 27048), ale nakonec jsme se v domě všichni shodli na tom, že když máme téměř stejně velké a uspořádané byty (jdnou trojicí akorát vede komín), byl by hřích jen jednoduše nedělit dvanácti. Takže my, jako náš byt, sice máme největší podíl, ale platíme do fondu oprav stejně jako jiní. A nikdo nám nevytýká, že jako největší podílníci máme platit nejvíce A to jsem se na to při tomto rozhodování ptal, zda jim to nebude vadit. Tenkrát mi jedna sousedka, za přikyvování ostatních, řekla: „Dyť ty nám to, Fildo, vrátíš jinak.“ (Myslela tím mou starost a péči o náš paneláček.) (-:

A z toho plyne, že pokud chcete, aby společenství jelo v klidu, míru, pospolitě, homologovaně, bezkonfliktně a bez nenávisti, musíte začít všichni u sebe!

Tak má holt sousedka o jednu kóji navíc. Přece qůli tomu nebudu dělat scény na schůzi shromáždění… Jaxem psal poprvé, těch pár korun za to určitě nestojí.

Filip, Praha 42 – POSTOLOPRTY, 566a567@seznam.cz

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.